Gjorde en god pizza till lunch idag! Lövbiffen hade jag väl inte riktigt tänkt att ha på från början, men hittade en stekt bit i kylen så då tänkte jag att det var lika bra att lägga på den med.
- 1 ägg
- Salt
- 2 msk olivolja
- 2 msk grädde
- 2 msk fiberhusk
- Tomatpuré (ICA’s är utan tillsatser)
- Riven ost
- Champinjoner
- Lövbiff
- Tomat
- Mozzarella
1. Vispa ägget tillsammans med lite salt.
2. Blanda i grädde, olivolja och fiberhusk. Låt svälla någon minut.
3. Bred ut smeten på en plåt med bakplåtspapper, ca 20-25 cm i diameter.
4. Grädda i ugnen på 200 grader ca 15 minuter.
5. Bred ut tomatpuré och strö över rejält med riven ost.
6. Ha på skivade champinjoner, lövbiff i lagom stora bitar, skivade tomater och toppa med skivor av mozzarella!
7. In i ugnen igen tills osten är smält, höj eventuellt värmen om du vill snabba på det lite.
Receptet på botten kommer härifrån!
Ett svar to “Pizza med mozzarella och lövbiff”