Ugnsbakad falukorv med tomat och rödlök

20 Sep

© https://lchflife.wordpress.com

En enkel måndagsmiddag! 🙂

  • 800 g närproducerad falukorv
  • 1 rödlök
  • 2-3 tomater
  • Riven ost
  • Smör

1. Lägg falukorven i en ugnsfast form med smörklickar i. Skär snitt, men inte helt igenom.

2. Tryck i skivor av tomat och rödlök. Gratinera med så mycket riven ost du kan få på.

3. Lägg ner resterna av tomaterna, löken och osten i formen.

4. Gratinera mitt i ugnen ca 15 minuter i 225 grader.

Ett svar to “Ugnsbakad falukorv med tomat och rödlök”

  1. Tara 26 september, 2010 den 14:38 #

    Vad gott det ser ut, synd bara att det är så svårt att få tag i bra korv här i Finland!

Lämna en kommentar