Ugnsbakad falukorv med tomat och rödlök

20 Sep

© https://lchflife.wordpress.com

En enkel måndagsmiddag! 🙂

  • 800 g närproducerad falukorv
  • 1 rödlök
  • 2-3 tomater
  • Riven ost
  • Smör

1. Lägg falukorven i en ugnsfast form med smörklickar i. Skär snitt, men inte helt igenom.

2. Tryck i skivor av tomat och rödlök. Gratinera med så mycket riven ost du kan få på.

3. Lägg ner resterna av tomaterna, löken och osten i formen.

4. Gratinera mitt i ugnen ca 15 minuter i 225 grader.

Annonser

Ett svar to “Ugnsbakad falukorv med tomat och rödlök”

  1. Tara 26 september, 2010 den 14:38 #

    Vad gott det ser ut, synd bara att det är så svårt att få tag i bra korv här i Finland!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: