Rödbetssallad

7 Maj

© https://lchflife.wordpress.com© https://lchflife.wordpress.com

Ett gott tillbehör!

Den här gjorde jag på enbart ekologiska ingredienser.

Stor sats

  • ~600 g rödbetor
  • 1 dl vispgrädde
  • 1 ½ dl gräddfil
  • Salt & peppar

1. Koka rödbetorna 50-60 minuter med skalet på.

2. Spola med kallvatten och pilla loss skalet eller använd en potatisskalare. Skär i småbitar. Låt svalna!

3. Vispa grädden och blanda med gräddfilen. Vänd ner de avsvalnade rödbetorna. Smaka av med salt och peppar.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: