Räkor i currysås

1 Maj

© https://lchflife.wordpress.com

God sås med mycket smak!

Blomkålsriset görs enkelt genom att riva blomkål och steka i smör tills det fått lite färg.

2 portioner

  • ~200 g skalade räkor
  • 1 ½ paprika
  • ~10 cm zucchini
  • ~10 cm purjolök
  • Smör
  • Curry
  • Cayenne
  • Paprikapulver
  • Salt & peppar
  • 2-3 dl vispgrädde
  • 1 dl creme fraiche

1. Skär grönsakerna i lagom stora bitar. Stek lätt i en panna med smör.

2. Lägg över i en kastrull. Krydda med curry, salt, peppar, cayenne och paprikapulver. Häll över grädde och creme fraiche och låt puttra en stund.

3. Häll i räkorna och servera med exempelvis blomkålsris.

Annonser

2 svar to “Räkor i currysås”

  1. Erika - LCHF till vardag och fest 1 maj, 2012 den 21:25 #

    Åh, vad gott det ser ut!

  2. Monicas Mat 4 maj, 2012 den 15:26 #

    Ska prova att steka blomkålsris:)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: