Paprikabiffar

18 Apr

© https://lchflife.wordpress.com

Testade en spännande grej till middag! 🙂

Paprikaringar fyllda med köttfärs och och turkisk yoghurt blandad med basilika och lite salt.

Vet inte hur många paprikor som går åt riktigt.. Jag hade bara två stycken, så resten av biffarna stekte jag bara som de var.

~15 biffar

  • 750 g blandfärs
  • 1 ägg
  • Salt & peppar
  • Chilipulver
  • Paprikapulver
  • Paprika

1. Blanda ihop köttfärsen med ett ägg och alla kryddor, snåla inte på kryddorna!

2. Skär ut ringar av paprikorna, hacka resterna som blir över och blanda ner i köttfärsen.

3. Tryck ut köttfärs i paprikaringarna, så mycket det går och lite till! Tänk på att köttfärsen drar ihop sig när man steker den.

4. Stek i en panna med smör, till en början hög temperatur så att de får en stekyta och sedan lägre så att de blir klara igenom hela.


Annonser

2 svar to “Paprikabiffar”

  1. Monicas Mat 19 april, 2012 den 17:47 #

    Kreativt! ser gott ut:)

  2. Erika - LCHF till vardag och fest 24 april, 2012 den 15:48 #

    Vilken kul idé.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: