Dill&senaps-biffar

19 Mar

© https://lchflife.wordpress.com

Vanliga pannbiffar smaksatta med dill och senap! 🙂

Åt tillsammans med broccoli-mos och ekologiska körsbärstomater.

4 portioner

  • ~500 g blandfärs
  • 1 ägg
  • Salt & peppar
  • Senap
  • Dill

1. Blanda köttfärsen tillsammans med ägget, salta och peppra. Forma till 16 st tunna biffar.

2. Bred ut senap och strö över dill på hälften av dem. Lägg resterande biffar över de som har senap och dill på sig, tryck ihop kanterna lite.

3. Stek i smör på ganska hög värme på båda sidor.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: