Kokospanerad fisk med limesmör

12 Mar

© https://lchflife.wordpress.com

Goda smaker! 🙂 

Antingen kan man panera hela fiskfilén eller så delar man den i mindre delar, beroende på hur mycket panering man vill ha på.

3 portioner

  • 400 g vit fiskfilé 
  • 1 ägg
  • Kokosflingor
  • Salt & peppar
  • ~70 g smör
  • ~½ lime
  • ~1 tsk ingefära

1. Vispa upp smör tillsammans med ingefära och saft & skal från en halv lime.

2. Skär fiskfilén i lagom stora bitar, doppa i ett uppvispat ägg och sedan i kokos. Salta och peppra eventuellt.

3. Stek fisken i mycket smör.

Annonser

Ett svar to “Kokospanerad fisk med limesmör”

  1. Monicas Mat 21 mars, 2012 den 17:10 #

    Tips, blanda kokosen med lite currypulver – http://monicasockerfritt.blogspot.se/2012/02/kokos-och-currypanerade-fiskpinnar.html

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: