Kassler i ostsås

3 Mar

© https://lchflife.wordpress.com

En jättegod sås med som jag ätit sedan jag var liten! 🙂

Här åt jag den som den var bara, men ett gott tillbehör är zucchinispaghetti.

4 portioner

  • 3 dl vispgrädde
  • 2 äggulor
  • 4 dl riven ost
  • Muskot
  • Salladskrydda
  • Salt & peppar
  • 400 g kassler
  • 1 ½ dl ärtor

1. Koka upp grädden, sänk värmen lite och vispa i två äggulor.

2. Blanda i den rivna osten, låt den smälta och smaka av med kryddorna.

3. Skär kasslern i bitar och häll över i såsen tillsammans med ärtorna.

4. Låt allting bli varmt.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: