Schnitzel med mozzarella

8 Nov

© https://lchflife.wordpress.com

Mozzarella, paprika och ruccola gör sig riktigt bra tillsammans! 🙂

4 portioner

  • ca 600 g skinkschnitzlar
  • 1 röd paprika
  • 125 g mozzarella
  • Ruccola
  • Smör
  • Salt och peppar

1. Sätt ugnen på 250 grader. Kärna ur paprikan och skär den i avlånga bitar.

2. Skär osten i tunna skivor och grovhacka ruccolan.

3. Bryn schnitzlarna på båda sidor i en stekpanna med smör. Salta och peppra.

4. Lägg över dem i en ugnssäker form. Stek paprikan lätt och lägg sedan på köttet.

5. Lägg på ruccolan och täck med ost.

6. Gratinera i övre delen av ugnen ca 5 minuter tills osten börjar smälta.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: