Valnötspanerad marulk

1 Nov

© https://lchflife.wordpress.com

Valnötspanerad marulk med krämigt blomkålsmos! 🙂

4 portioner

  • 600 g marulk eller annan liknande fisk
  • 2 äggvitor
  • Salt och peppar
  • 100 g valnötter

1. Sätt ugnen på 150 grader. Skär fisken i mindre bitar, salta och peppra.

2. Vänd fisken i äggvita och därefter i krossade valnötter.

3. Lägg i en smörjd ugnssäker form och tillaga i ugnen tills innertemperaturen i fisken är 52 grader.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: