Ostfylld lax

8 Sep

Mumsigt med lax fylld med keso och cream cheese tillsammans med lite smörstekt zucchini och purjolök!

4 portioner

  • 4 bitar laxfilé
  • 125 g keso
  • 50 g cream cheese
  • Salt & peppar

1. Sätt ugnen på 225 grader och smörj en ugnssäker form.

2. Lägg i laxbitarna och skär långa snitt nästan ända ner till botten.

3. Blanda samman keso, cream cheese, salt och peppar. Fyll laxen med ostblandningen och lägg även lite ovanpå.

4. Tillaga i ugnen tills laxen är genomstekt, ca 15 minuter.

Annonser

3 svar to “Ostfylld lax”

  1. Matfusket 8 september, 2010 den 20:03 #

    Ser gott ut.
    Ska för första gången bjuda en tjejkompis på mat imorn. Det blir lax.

    • lchflife 8 september, 2010 den 20:19 #

      Det var gott! 🙂 Låter bra, lax är alltid ett säkert kort.

  2. Alva 19 december, 2010 den 20:51 #

    Supergott, tack för tipset!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: