Pannbiffar i gräddig tomatsås

3 Sep

© https://lchflife.wordpress.com

Hade rester av pannbiffar i kylen så gjorde en god sås till och lät dem puttra i den en stund! Blev jättegott. 🙂

Serverade med lite parmesan, spenat och ruccola också.

Pannbiffarna är bara gjorda på ekologisk nötfärs, ett ägg, ingefära, salt och peppar.

1-2 poritoner

  • 200 g krossade tomater
  • ½ dl grädde
  • lite soja

1. Låt tomaterna rinna av lite grann.

2. Ha i allting i en stekpanna och blanda runt.

3. Låt puttra ihop tillsammans med pannbiffarna några minuter.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: