Tabascorimmad marulk

29 Aug

© https://lchflife.wordpress.com

Marulk är nog den godaste fisken jag vet! 🙂

4 portioner

  • 700 g marulk (alt. hälleflundra)
  • 3 dl vispgrädde
  • 1 pressad citron
  • ½ tsk salt
  • ½ tsk röd tabasco
  • 1 grön paprika

1. Blanda marinaden och lägg i fiskbitarna. Låt ligga minst fyra timmar!

2. Sätt ugnen på 150 grader.

3. Låt fiskbitarna rinna av, men spara marinaden.

4. Smörj en ugnsform och tillaga fisken i ugnen ca 15 minuter.

5. Häll marinaden i en kastrull, tillsätt grädden och låt det koka upp.

6. Låt sjuda tills konsistensen blir ganska tjock. Salta.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: