Kokospanerad fisk

15 Jul

© https://lchflife.wordpress.com

Middagen fick bestå av lite rester jag hittade i kylen..

Det blev kokospanerad stekt fiskfile. Vilken vit fisk som helst funkar bra! Vet inte exakt vilken det här är.. För att göra kokospaneringen penslar man bara fisken med uppvispat ägg och sen doppar man den i kokosflingor. Fungerar precis som när man panerar med ströbröd, bara att det är bättre och godare med kokos! Stek sen i smör.

Till det har jag ugnsbakad aubergine i grädde. Lägg auberginen i en ugnssäker form, häll över lite grädde och ställ in i ugnen.

Sen en sås gjord på creme fraiche, lite citron och örtkryddor. 🙂

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: